Workshop

Kuzu ve Pişirme Teknikleri

Kuzu, mutfak kültürümüzde ayrıcalıklı bir yeri olan lezzetlerimizden. Bayramlar, düğünler, davetler, piknikler onsuz eksik kalır. Menülerin vazgeçilmez tatlarından biri olması sebebiyle, özel bir uzmanlık gerektiren bu incelikli lezzetin damağımızda bıraktığı tadın, pişirme tekniklerine göre nasıl farklılık gösterdiğine siz de şaşıracaksınız! Bu modülümüzde sizi, bildiğimiz bir lezzettin bilmediğimiz yorumlarıyla buluşturuyoruz. Kuzu konusunda benim de söyleyeceklerim var diyen herkesi davet ediyoruz, yerinizi şimdiden alın!

Program Başlıkları

  • Sous-vide tekniği ile Kuzu Karski 
  • Kuzu rosto
  • Kuzu press kızartma 
  • Ağır ateşte pişirme tekniğiyle kuzu kol sarma ve tandır
  • Tabak sunumu
  • Tadım
  • Nerede: Horeca Stüdyo 

Katılımcı Grup: Şefler

Şef: Vedat Demir

Workshop Süresi: 4 saat. Workshop süresince her katılımcı kendi özel istasyonunda çalışacaktır. 

  • Workshop sonunda tüm katılımcılarımıza Gastronometro katılım belgesi verilecektir.
  • Minimum 1 yıl profesyonel mutfak tecrübesi gerektirmektedir. 
  • Satın alınan modülün iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.
  • Katılım tek kişiliktir.