Workshop

Artisan Ekmek

Ev yapımı ekmek, el yapımı ekmek. Bu ekmeklerin bir sırrı olmalı… Bu sırrı anlatan Gastronometro atölyeleri olmalı…

DETAYLAR...

Balıklar ve Pişirme Teknikleri

Denizden babam çıksa gene yerim deyimi, balığın ne kadar karşı konulmaz bir lezzet olduğunu ne güzel özetliyor. Balık, arka planında çok zengin bir kültür barındıran en özel lezzetlerden biri.

DETAYLAR...

Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikleri

Deniz dünyası, gastronomi açısından da engin bir dünya. İşe tutkuyla yaklaştığınızda, buradakeşfedebilecekleriniz neredeyse sınırsız diye biliriz. Ancak bu konuda yeterli donanıma sahip değilseniz hayal ettiğiniz sonuca ulaşmakta zorlanabilirsiniz

DETAYLAR...

Gastronometro Modülleri

Gastronometro’da, gastronominin kalbinde olan herkes için özel eğitimler hazırlandı. Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nin özel olarak yürüttüğü saha çalışması sonucunda, eğitim ve gelişim modülleri üç ana başlık altında toplandı. Ürün, Gastronomi ve Mutfak Sanatları olarak ayrılan modülleri, şeflerin ve Horeca profesyonellerinin beklentileri doğrultusunda tasarlandı.

DETAYLAR...

Kahve Atölyesi

Bir kahve mi içsek?

DETAYLAR...

Kuzu ve Pişirme Teknikleri

Kuzu, mutfak kültürümüzde ayrıcalıklı bir yeri olan lezzetlerimizden. Bayramlar, düğünler, davetler, piknikler onsuz eksik kalır.

DETAYLAR...

Modern Tatlılar

Pastacılığın, her geçen gün hayatımıza daha çok sızdığının siz de farkında mısınız? Artık hepimizin hayallerini güzel pastalar yemek kadar güzel pastalar üreten butik bir pastacı açmak da süslüyor!

DETAYLAR...

Pastacılık ve Mevsim Meyveleri

Çocukluğumuzu muzlu ve çilekli pastalar süslüyordu. Zamanla işin içine farklı arayışlar ve yaratıcılık dâhil olunca meyve ve pasta buluşmasından doğan onlarca farklı lezzete kavuşmuş olduk.

DETAYLAR...

Peynir ve Süt Ürünleri Modülü

Peynir ve süt ürünlerini, sadece kahvaltıyla sınırlamak, gastronomi dünyasının bu en özel lezzetlerine fena halde haksızlık olur. Biraz merak edip araştırdığınızda, kendinizi peynir ve süt ürünlerinin başrolde olduğu bambaşka...

DETAYLAR...

Sandviçler

İstanbul’daki sandviççi ağına her geçen gün bir yenisinin eklenmesi boşa değil! Zira sandviç, gastronomi dünyasında son birkaç yıldır yükselişe geçen en önemli lezzetlerden biri.

DETAYLAR...