Tarifler

Tarhana Çorbası

Çorbasız bir sofraya oturmayanlardansanız, çok leziz bir haberimiz var.

DETAYLAR...

Piliç Topkapı

Geleneksel bir Türk sofrasının olmazsa olmazları piliç ve iç pilavın enfes uyumu.

DETAYLAR...

Mücver

Ege mutfağının daimi temsilcilerinden mücver, Gastronometro şeflerinin yorumuyla karşınızda.

DETAYLAR...

Musakka

Türk mutfağının en çok kullanılan malzemelerinden patlıcanın, başrolde olduğu bir tabak.

DETAYLAR...

Levrek Şaşlık

Denizin cömert lezzetlerinden levrek ile firik pilavının uyumuyla ortaya çıkan enfes bir tabak.

DETAYLAR...

Gavurdağ Salatası

Kallavi bir sofranın tamamlayıcı parçalarından bir tanesi.

DETAYLAR...

Istakozlu Brokoli Dolması

Bugün gözlerimizi alamadığımız bu brokoliye ıstakoz ve turna balığı eşlik ederken bize de ortaya çıkan bu uyuma hayran kalmak düşüyor!

DETAYLAR...

Yaz Garnitürleri Eşliğinde Somon Varyasyonu Reçetesi

Somonların davetine terrine tekniği ile hazırlanan salatalık jelly, karpuz ve beyaz peynir katılıyor ve tabaklarda görsel bir şölen kaçınılmaz oluyor.

DETAYLAR...

Kuzu Tandır ve İç Pilavı

Yemeğin bir lezzet yolculuğuna, tabağın bir sanat şaheserine dönüştüğü anlardan biri ile karşınızdayız.

DETAYLAR...

Basit Domates Sosu

Türk mutfağının vazgeçilmez malzemelerinden domatesin, yemekleri karşı konulmaz yapan hali.

DETAYLAR...

Bulgurlu Kuru Patlıcan Dolması ve Yoğurt

İftar sofralarının aranan lezzeti, Gaziantep mutfağının medarı iftiharlarından kuru patlıcan dolması.

DETAYLAR...

Ayran Aşı Çorbası

Çorbadan vazgeçemeyenlerin yaz aylarındaki favorisi.

DETAYLAR...

Helatiye

Ramazan deyince akla ilk gelen tatlardan şerbetin, gül suyu ve meyvelerle harmanladığı hafif ve eşsiz bir lezzet.

DETAYLAR...

Başlangıç Tabağı

Kısır, közlenmiş patlıcan salatası, pancarlı humus ve içli köfteden oluşan eşsiz bir meze tabağı.

DETAYLAR...

Beğendi Kebap

Gastronometro şeflerinin özgün tarifiyle, Ramazan sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden "Beğendi" Kebap

DETAYLAR...