Şeflerimiz

Steak & Burgerler

Gastronomi trendleri ne kadar değişirse değişsin, steak&burgerler popülerliğini hiçbir zaman yitirmeyecek! Gurme burger ve steak haus’ların gastronomi dünyasında yeni bir konsept yaratması, bunun en güzel örneği. Üstelik bu konsept, sadece gençlerin değil gurmelerin de radarına çoktan girdi. Öyleyse bu akıma yakından bakarak kendi yorumumuzu geliştirmenin şimdi tam zamanı! Hadi gelin, birlikte mutfağa giriyoruz, menümüzde burgerler ve steakler var!   

Program başlıkları

  • Uluslararası steak türleri  (Dallas steak, Newyork steak, Porterhaus steak)  
  • Mignon steak
  • Hamburger bileşenleri 
  • Farklı ırk türleriyle hamburger etleri
  • Soslar
  • Tabak sunumu
  • Tadım

Nerede: Horeca Stüdyo 

Katılımcı Grup: Şefler

Şef: Vedat Demir

Workshop Süresi: 8 saat. Workshop süresince her katılımcı kendi özel istasyonunda çalışacaktır. 

  • Workshop sonunda tüm katılımcılarımıza Gastronometro katılım belgesi verilecektir.
  • Minimum 1 yıl profesyonel mutfak tecrübesi gerektirmektedir. 
  • Satın alınan modülün iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.
  • Katılım tek kişiliktir.