Modüller

Sandviçler

İstanbul’daki sandviççi ağına her geçen gün bir yenisinin eklenmesi boşa değil! Zira sandviç, gastronomi dünyasında son birkaç yıldır yükselişe geçen en önemli lezzetlerden biri. Dünyanın her yerinde giderek yaygınlaşan bu trend, hem profesyonelleri hem de damak tadına düşkün olanları sandviç alanında yenilikler keşfetmeye yönlendiriyor. Biz de bu trendin rüzgarına kapıldık ve odağında sadece sandviçin yer aldığı bir modül hazırladık. Sandviçler kesinlikle benim ilgi alanıma giriyor diyorsanız, buyurun gelin. Bu dünyayı birlikte zenginleştirelim!

Program Başlıkları

  • Mutfak kültürlerine göre sandviç çeşitleri
  • Yeni trendler
  • Yapım teknikleri (Sandviç ekmeği, soslar, chuntney, garnitürler)
  • Tabak sunumu 
  • Tadım

Nerede: Horeca Stüdyo 

Katılımcı Grup: Şefler

Şef: Vedat Demir

Workshop Süresi: 4 saat. Workshop süresince her katılımcı kendi özel istasyonunda çalışacaktır.

  • Workshop sonunda tüm katılımcılarımıza Gastronometro katılım belgesi verilecektir.
  • Minimum 1 yıl profesyonel mutfak tecrübesi gerektirmektedir. 
  • Satın alınan modülün iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.
  • Katılım tek kişiliktir.