Modüller

Peynir ve Süt Ürünleri Modülü

Peynir ve süt ürünlerini, sadece kahvaltıyla sınırlamak, gastronomi dünyasının bu en özel lezzetlerine fena halde haksızlık olur. Biraz merak edip araştırdığınızda, kendinizi peynir ve süt ürünlerinin başrolde olduğu bambaşka bir mutfak kültürünün içinde bulabilirsiniz. Peynir ve Süt Ürünleri Modülümüz, hem bu dünyayı biraz daha yakından tanımak hem de yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden yorumlamak adına güzel bir başlangıç olacak. Kıvam, lezzet ve aroma sihirli kelimelerimiz!  

Program Başlıkları

  • Süt çeşitleri ve süt ürünleri
  • Yöresel ve ithal peynir çeşitleri 
  • Ev usulü peynir yapım teknikleri
  • Süt ürünlerinin farklı alanlardaki kullanımı
  • Süt ürünleriyle İstanbul Risotto
  • Ürün tadımı

Nerede: Horeca Stüdyo 

Katılımcı Grup: Şefler

Şef: Vedat Demir

Workshop Süresi: 4 saat. Workshop süresince her katılımcı kendi özel istasyonunda çalışacaktır.

  • Workshop sonunda tüm katılımcılarımıza Gastronometro katılım belgesi verilecektir.
  • Minimum 1 yıl profesyonel mutfak tecrübesi gerektirmektedir. 
  • Satın alınan modülün iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.
  • Katılım tek kişiliktir.