Modüller

Pastacılık ve Mevsim Meyveleri

Çocukluğumuzu muzlu ve çilekli pastalar süslüyordu. Zamanla işin içine farklı arayışlar ve yaratıcılık dâhil olunca meyve ve pasta buluşmasından doğan onlarca farklı lezzete kavuşmuş olduk. Üstelik karşımızda yepyeni keşiflerle her gün yeniden yorumlanan zengin bir dünya var… Yeter ki pasta yapmaktan keyif alalım! Biz bu keyfi, sizinle de paylaşmak istiyoruz. Gelin hep beraber, “işte bunu ben yaptım” diye övüneceğimiz güzel pastalar ve tatlılar yapalım, işin içine biraz da eğlence katalım. Bekliyoruz…   

Program Başlıkları

  • Pastacılıkta temel bilgiler
  • Ekipman ve malzeme kullanımı 
  • Saklama Teknikleri
  • Sezon meyveleri
  • Yeni trendler
  • Modern Tabak sunumları
  • Tadım

Nerede: Pastry & Bakery Studio

Katılımcı Grup: Şefler

Şef: Tayfun Karayel

Workshop Süresi: 4 saat. Workshop süresince her katılımcı, kendi özel istasyonunda çalışacaktır.

  • Workshop sonunda tüm katılımcılarımıza Gastronometro katılım belgesi verilecektir.
  • Minimum 1 yıl profesyonel mutfak tecrübesi gerektirmektedir. 
  • Satın alınan modülün iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.
  • Katılım tek kişiliktir.