Modüller

Artisan Ekmek

Ev yapımı ekmek, el yapımı ekmek.

Kafede güneşe nazır bir masaya kuruldunuz, hafif bir şeyler yeme mevsimi gelmiş, siparişinizi verdiniz. İtiraf edin, menüden ne seçerseniz seçin, masanızın ilk ziyaretçisi mis gibi ekmeklerin yerini tutamaz!

Bu ekmeklerin bir sırrı olmalı… Bu sırrı anlatan Gastronometro atölyeleri olmalı…

Bu modüllerden sonra ister işletmenizin menüsünde çıtır çıtır değişiklikler yapın, ister evinizin atmosferinde; bu ekmekler her an, her yerde “ye beni” diyor.

Program Başlıkları

  • Hamur yoğurma teknikleri
  • Mayalama
  • Şekil verme
  • Pişirme

Nerede: Pastry & Bakery Studio

Katılımcı Grup: Şefler

Şef: Tayfun Karayel 

Süresi: 6 saat. Workshop süresince her katılımcı, kendi özel istasyonunda çalışacaktır. 

  • Workshop sonunda tüm katılımcılarımıza Gastronometro katılım belgesi verilecektir.
  • Minimum 1 yıl profesyonel mutfak tecrübesi gerektirmektedir. 
  • Satın alınan modülün iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.
  • Katılım tek kişiliktir.