İlham Veren Teknikler

Pancar Topları

Pancar Topları

DETAYLAR...

Blow Torch Tekniği

Tabağınızın istediğiniz etkiyi yaratması için doğru tekniği uygulamanız yeterli.

DETAYLAR...

Tuille

Tuille’i çorbaların ve salataların üzerinde kruton yerine narin bir başlangıç olarak kullanabilirsiniz.

DETAYLAR...

Çikolata Toprağı

Bu toprağı yiyebileceğini öğrenen misafirlerinizin yüzündeki ifadeler görülmeye değer olacak.

DETAYLAR...

Çikolata Dekor

Bazen her güzel şeyin arkasında zorlu bir yapım süreci olmayabilir!

DETAYLAR...

Patates Cannelloni

Patatesin en güzel hali kesinlikle cannelloni.

DETAYLAR...

Kuzu Kekik Füme Tekniği

Mis gibi taze baharatlar kokan etler için formülü uygulayınız.

DETAYLAR...

Anti-Griddle Tekniği

Hem yapımı etkileyici, hem yemesi çok keyifli.

DETAYLAR...

Mozzarella Balon Tekniği

Salatalarınızda son dokunuş ve soğuk başlangıç tabaklarının gözbebeği olarak kullanabilirsiniz.

DETAYLAR...

Opalin Şeker

Bu kıtır kıtır şekerler görünümlere güzellik, tatlılara lezzet artırıcı destek verir.

DETAYLAR...

Christian Le Squer – Yumurta Sufle Tekniği

3 Michelin yıldızlı bir şef olmak, her buzdolabında yeri olan yumurtayı sufle yapmayı düşünebilmektir.

DETAYLAR...

Fümeleme ve Salamura Tekniği

Bu teknikle yapılan ürünleri başlangıç tabaklarınızda, salatalarınıza eşlik eden proteinlerinizde veya kanepe ikramlarınızda kullanabilirsiniz.

DETAYLAR...

Süt Merengi

İster olduğu gibi ikramlık, ister süs niyetine…

DETAYLAR...

Sous Vide Sabayon

Sorunsuz, risksiz sous-vide sos tekniğini denemelisiniz.

DETAYLAR...

Glaze ve Sprey Efekti Tekniği

Yine bir teknik, yine yemeye kıyamayacağınız güzellikte uygulamalar…

DETAYLAR...

Glaze Tekniği

Artık siz de pırıl pırıl parlayan renk renk pastalar hazırlayabilirsiniz.

DETAYLAR...

Havyar Tekniği

Kullanıma hazır olan tatlı havyarlarınızı tatlı tabaklarını dekore etmekte ya da tadımlık yiyeceklerinizin üzerinde kullanabilirsiniz.

DETAYLAR...

Xanthan Biber Püresi

Püreniz parlak, berrak ve hacimli...

DETAYLAR...

Gunnar Hvarness – Protein Bağlama Tekniği

Şef Gunnar, bu teknikle Norveçli olmanın ve su ürünlerinin hakkını veriyor.

DETAYLAR...

Turşulama Tekniği

Anne turşularıyla aynı kulvarda değiliz ama biz de iddialıyız. Bu tekniğe bir şans verin.

DETAYLAR...

Kiraz Topu

Gerçek kirazı aratmayan kiraz toplarını pastalarınızı ve tatlılarınızı süslemekte kullanabilirsiniz.

DETAYLAR...

Sponge Cake

Bu hacimli ve puf puf olan sponge keki ile tek kişilik mini pastalarınızı süslemekte kullanabilirsiniz.

DETAYLAR...

Pirinç Kraker Tekniği

“Bunu nasıl yaptınız?” sorularına hazır olun.

DETAYLAR...

Glaze Kaplama Tekniği

Bildiğiniz malzemeler, yeni öğrendiğiniz teknikler.

DETAYLAR...

Michel Roth

Pastry Teaser

Culinary Teaser