Gastronometro Workshopları

Yılbaşı Yemekleri - 8 Aralık 2018

"Yılbaşı yemekleri atölyemiz ile yılın ilk sofrasında sizleri başköşeye alıyoruz. Sıcaklarda Balkabağı Çorbası, ana yemekte Waldorf Salatası eşliğinde Antep Fıstıklı Hindi Sarma, Zencefilli Ekmek, ikramda Baharatlı Yılbaşı Pudingi. Bulaşıklar 2018’de kalsın, hoş geldin 2019! Tatlı isteyen?

Biletler Biletix'te!

Waldorf Salatası; Kış Armudu Marinesi, Füme Dana Kaburga Kıtırı, Hindiba ve Ekşi Sosu Eşliğinde
Balkabağı Çorbası; Kavrulmuş Kabak Çekirdeği Eşliğinde
Antep Fıstıklı Hindi Sarma; Kestaneli Pilav, Sürpriz Brüksel Lahanası ve Fırınlanmış Elma Glass Sos Eşliğinde 
İkram: Zencefilli Ekmek, Baharatlı Yılbaşı Pudingi