Gastronometro Workshopları

İtalyan Yemekleri - 22 Aralık 2018

Bir İtalyan kasabası… Kırmızı pötikareli masa örtüleri… Atıştırmalıklarda Bruschetta, Facoccia; yemek öncesi taze sebzeleri ile Minestrone çorbası; ana yemeklerde Fettucini Alfredo, Calzone, mantı aşkına Ravioli…Ardından cut; kestik! Yönetmen sahneye girer. Mutfağınızda bir çekim havası… Neden olmasın? İtalyan yemekleri atölyemiz ile mutfağınızı gurme bir İtalyan mutfağına çevirmek için tek eksiğiniz, pötikareli masa örtünüz olsun.

Biletler Biletix'te!

Ege zeytin yağları ile tatlandırılmış taze baharatlı focaccia
Risotto milanese, parmigiano regiano; chives eşliğinde
Saltımbocca; ev yapımı fümelenmiş cotto ve kars kaşarına sarılı dana eti;
Trüf aromalı polenta ve rosso sosu eşliğinde

İkram: Panna Cotta