Gastronometro Workshopları

Deniz Ürünleri ve Pişirme Teknikleri

Deniz dünyası, gastronomi açısından da engin bir dünya. İşe tutkuyla yaklaştığınızda,  burada keşfedebilecekleriniz neredeyse sınırsız diyebiliriz. Ancak bu konuda yeterli donanıma sahip değilseniz hayal ettiğiniz sonuca ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Çünkü deniz ürünleri, gastronomi dünyasının en “hassas” alanlarından biri aynı zamanda. İşte bu yüzden bu modülümüze mutlaka gelmelisiniz. Istakozdan istridyeye, karidesten deniztarağına; deniz dünyası bizi bekliyor! 

Program Başlıkları:

  • Kabuklu deniz ürünleri (Istakoz, istridye, deniz tarağı, karides)
  • Omurgasız deniz ürünleri (Ahtapot, kalamar)
  • Yeni trendler
  • Tabak Sunumu
  • Tadım

Nerede: Horeca Stüdyo

Katılımcı Grup: Şefler

Şef: Vedat Demir

Workshop Süresi: 4 saat. Workshop süresince her katılımcı, kendi özel istasyonunda çalışacaktır. 

  • Workshop sonunda tüm katılımcılarımıza Gastronometro katılım belgesi verilecektir.
  • Minimum 1 yıl profesyonel mutfak tecrübesi gerektirmektedir. 
  • Satın alınan modülün iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.
  • Katılım tek kişiliktir.