Gastronometro Workshopları

Çikolata

Hayat bazen çok tatsız… Böyle anlarda çikolata kırıntıları bile mutluluk sebebi.

Gastronometro’da bir çikolata atölyesi hayal edin: romantik komedi filmlerinin içinizi en çok ısıtan sahnesi, soğukta sığındığınız kafede önünüze koyulan bir fincan kahve gibi. Kısaca, tam aradığınız şey.

Havanın mutluluk kokacağı, ağzımızın tadının hiç bozulmayacağı bir gün için sizi Gastronometro’ya bekliyoruz.

Program Başlıkları

  • Temperleme teknikleri
  • Dolgulu çikolata yapım teknikleri
  • Trüf çikolata yapımı
  • Çikolata dekorasyon teknikleri

Nerede: Pastry & Bakery Studio

Katılımcı Grup: Şefler

Şef: Tayfun Karayel 

Süresi: 4 saat. Workshop süresince her katılımcı, kendi özel istasyonunda çalışacaktır. 

  • Workshop sonunda tüm katılımcılarımıza Gastronometro katılım belgesi verilecektir.
  • Minimum 1 yıl profesyonel mutfak tecrübesi gerektirmektedir. 
  • Satın alınan modülün iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.
  • Katılım tek kişiliktir.