Gastronometro Workshopları

Balıklar ve Pişirme Teknikleri

Denizden babam çıksa gene yerim deyimi, balığın ne kadar karşı konulmaz bir lezzet olduğunu ne güzel özetliyor. Balık, arka planında çok zengin bir kültür barındıran en özel lezzetlerden biri. Bu özelliği onu lezzet severler için olduğu kadar profesyoneller için de özel kılıyor. Çünkü balık üzerine uzmanlaşmak apayrı bir özen ve donanım gerektiriyor. Balığı seven, balık üzerine düşünmeyi daha çok seven bir ekiple, balık vermeyi değil balık tutmayı öğretecek bir programa davet ediyoruz sizi. Bizimle beraber bu dünyaya balıklama dalmaya var mısınız?   

Program Başlıkları

  • Ürün bilgisi
  • Mutfak ekipmanları
  • Doğru depolamanın önemi
  • Yeni trendler 
  • Temizleme
  • Pişirme teknikleri 
  • Tabak sunumu 
  • Tadım

Nerede: Horeca Stüdyo 

Katılımcı Grup: Şefler

Şef: Vedat Demir

Workshop Süresi: 4 saat. Workshop süresince her katılımcı, kendi özel istasyonunda çalışacaktır.

  • Workshop sonunda tüm katılımcılarımıza Gastronometro katılım belgesi verilecektir.
  • Minimum 1 yıl profesyonel mutfak tecrübesi gerektirmektedir.
  • Satın alınan modülün iptali ve değişikliği yapılamamaktadır.
  • Katılım tek kişiliktir.