Gastronometro Workshopları

Basque Culinary Center Semineri

25 Ocak’ta modern mutfak teknikleri ve inovasyon konularında sektör profesyonelleri ve gastronomi öğrencilerine yönelik bir seminer gerçekleştirilecek.

DETAYLAR...

Bir Dem Hikayesi: Çay

Rivayet odur ki; Çin imparatoru Shen Yung, M.Ö. 2000’li yıllarda, çay yapraklarının suya düşüşüne vesuyun aldığı renge şahit olur. Ve insanlık tarihinin çay ile teşrikimesaisi başlar… Çayın tarihi, türleri,demleme teknikleri ile Gastronometro’da tarihten günümüze bir dem hikâyesi.

DETAYLAR...

Yılbaşı Yemekleri

Yılbaşı sofralarınıza Gastronometro dokunuşu...

DETAYLAR...

WSET 1. Seviye Şarap Yeterlilik Programı

Şaraba yeni başlayan bireyler için bu yeterlilik şarap dünyasına bir giriş sağlar. Şarapları tanımlamak için doğru terimleri ve yemek- şarap eşleştirmeleri yapmayı öğrenirken görünüş, koku ve tat ile şarapların ana türlerini ve stillerini keşfedeceksiniz.

DETAYLAR...

İtalyan Yemekleri

İtalyan yemekleri atölyesi ile mutfağınızı gurme bir İtalyan mutfağına çevireceksiniz.

DETAYLAR...

Meksika Mutfağından

Meksika rüzgarları Gastronometro mutfağında esiyor.

DETAYLAR...

Yeni Başlayanlar İçin Kahve

Yeni Başlayanlar için Kahve workshopu, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Yeni Yıla Tat Katanlar

Fırında ev yapımı yılbaşı kurabiyeleri ve pasta atölyesiyle, Gastronometro’da yeni yıla erken gireceksiniz.

DETAYLAR...

İlham Veren Pastacılık Teknikleri 2

İlham Veren Pastacılık Teknikleri 2 workshop'u, Gastronometro'de sizlerle...

DETAYLAR...

Modern Türk Mutfağı

Modern Türk Mutfağı workshopu, Gastronometro’da sizlerle...

DETAYLAR...

Artizan Ekmek 2

Artizan Ekmek 2, 9 Şubat'ta Gastronometro mutfağında sizlerle...

DETAYLAR...

Türk Mezeleri

Türk Mezeleri workshop etkinliği, Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

Bir Vegan Gurme

Bir Vegan Gurme, 22 Şubat'ta Gastronometro mutfağında...

DETAYLAR...

Deniz Ürünleri

Deniz Ürünleri workshop etkinliği Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

İlham Veren Mutfak Teknikleri 2

İlham Veren Mutfak Teknikleri 2 workshop'u, Gastronometro mutfağında!

DETAYLAR...

Fransız Yemekleri

Fransız Yemekleri workshop'u 22 Kasım'da Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Sonbahar Pastaları

Sonbahar Pastaları workshop'u, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Sous Vide 2

Sabit derecede pişirme tekniği Sous Vide atölyesi ile profesyonel dokunuşun sırrını öğreneceksiniz.

DETAYLAR...

Çikolata

Gastronometro’da çikolata yapım teknikleri ile damağınızdaki tadı elleriniz yaratıyor.

DETAYLAR...