Gastro'dan Seçmeler

“CORPORATE CHEF” TANIMINA YENI BIR SOLUK GETIREN ŞEF: ANDRE WOLFF

İyi malzemenin bir tabağın, restoranın, hatta şefin kaderini değiştireceğine inanan Alman şef Andre Wolff, üst düzey restoran şeflerinin hayallerindeki malzemeler için çalışıyor...

DETAYLAR...

FERNANDO PÉREZ ARELLONA DIYOR KI:

"MUTFAĞIMDAKI TÜM DINAMIZM VE EVRENSELLIĞIN YANINDA EN BÜYÜK ILHAM KAYNAĞIM GELENEKSEL YEMEK KITAPLARI"

DETAYLAR...

KAHVALTI - BURAK ZAFER

"Kahvaltı yapmam şart. Herhangi bir kahvaltı değil, doğru bir kahvaltı..."

DETAYLAR...

DİJİTAL KÜLTÜRDE BESLENME

DİJİTAL KÜLTÜRDE BESLENME: AĞIZ SULANDIRAN KİMLİK PERFORMANSLARI

DETAYLAR...

Food Pairing

Foodpairing.com ile gerçekleştireceğimiz workshoplar, food pairing dünyasına yakından bakma fırsatı sunarken reçetelerinizde fark yaratma konusunda size bol bol ilham verecek...

DETAYLAR...