Etkinlikler

3 gün boyunca İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, restoran, otel ve yiyecek-içecek sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması Sirha İstanbul’da ekşi maya, coğrafi işaretli ürünler, sürdürülebilirlik, hayvan refahı ve mutfakta Z kuşağı gibi birçok konuyu alanında uzman isimlerle konuştuk.

Konya Gazyağcı Furun Kebap’ın, İstanbul Karaköy Güllüoğlu’ndan baklavanın, Malatya Tarihi Hacı Baba Et Lokantası'nın kebaplarının, Trabzon Tarihi Kalkanoğlu Pilavcısı’nın, Gaziantep Orkide Pastanesi'nin ve Adana Pasta Bahçesi’nin Gelin Kız Helvası’nın hikayelerini dinlerken; Nicole Restaurant şefleriyle, yeni nesil şefleri yetiştirerek geleceğin mutfağına nasıl değerler katmak istediklerini konuştuk.