Etkinlikler

Yılbaşı Yemekleri

Yılbaşı sofralarınıza Gastronometro dokunuşu...

DETAYLAR...

Yeni Yıla Tat Katanlar

Fırında ev yapımı yılbaşı kurabiyeleri ve pasta atölyesiyle, Gastronometro’da yeni yıla erken gireceksiniz.

DETAYLAR...

İtalyan Yemekleri

İtalyan yemekleri atölyesi ile mutfağınızı gurme bir İtalyan mutfağına çevireceksiniz.

DETAYLAR...

Meksika Mutfağından

Meksika rüzgarları Gastronometro mutfağında esiyor.

DETAYLAR...

Yeni Başlayanlar İçin Kahve

Yeni Başlayanlar için Kahve workshopu, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

İlham Veren Pastacılık Teknikleri 2

İlham Veren Pastacılık Teknikleri 2 workshop'u, Gastronometro'de sizlerle...

DETAYLAR...

Modern Türk Mutfağı

Modern Türk Mutfağı workshopu, Gastronometro’da sizlerle...

DETAYLAR...

Artizan Ekmek 2

Artizan Ekmek 2, 9 Şubat'ta Gastronometro mutfağında sizlerle...

DETAYLAR...

Artizan Ekmek

Tüm duyuları harekete geçiren Artizan Ekmek workshop'u, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Türk Mezeleri

Türk Mezeleri workshop etkinliği, Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

Christian Le Squer yeniden bizimleydi!

Dünyaca ünlü restoran Le Cinq'in 3 Michelin yıldızlı şefi Christian Le Squer Master Chef serisi kapsamında 23 Eylül’de yeniden bizimleydi!

DETAYLAR...

Michelin yıldızlı Chef Thibault Sombardier Gastronometro'da!

Deniz ürünleri başta olmak üzere her türlü lezzete harikalar katan Michelin yıldızlı Chef Thibault Sombardier ile mutfağa girmek, “ben pişiremem” derseniz Chef Sombardier’in mutfağında lezzet yolculuğuna çıkmak için ön kaydınızı yaptırabilirsiniz!

DETAYLAR...

Bir Vegan Gurme

Bir Vegan Gurme, 22 Şubat'ta Gastronometro mutfağında...

DETAYLAR...

İstanbul Kahve Festivali

Sabırsızlıkla beklediğimiz İstanbul Kahve Festivali’nde biz de Gastronometro mutfağına özel lezzetlerle Rioba standında yerimizi aldık.

DETAYLAR...

Deniz Ürünleri

Deniz Ürünleri workshop etkinliği Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

İlham Veren Mutfak Teknikleri 2

İlham Veren Mutfak Teknikleri 2 workshop'u, Gastronometro mutfağında!

DETAYLAR...

Vedat Milor Gastronometro'da!

Gastronometro mutfağı, misafirlerini onlara özel hazırladığı menülerle ağırlamaya devam ediyor. Bu hafta Vedat Milor ile İstanbul'un İtalyan temalı menülerine sahip restoran, otel ve brasserie'lerin temsilcilerinin yolu Gastronometro mutfağına düştü. İşte bu buluşma için Akdeniz kültüründen esinlenerek hazırlanan İtalyan mutfağının eşsiz lezzetleriyle sizleri baş başa bırakıyoruz.

DETAYLAR...

Fransız Yemekleri

Fransız Yemekleri workshop'u 22 Kasım'da Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Steward Chief Türkiye (TÜTİBDER) Toplantısı

Steward Chief Üyeleri gündem toplantılarını Gastronomerto'da gerçekleştirdi. Bu keyifli yemekte konuklarımıza Gastronometro'yu anlatma fırsatı bulduk...

DETAYLAR...

İlham Veren Mutfak Teknikleri

İlham Veren Mutfak Teknikleri workshopu Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

Sonbahar Pastaları

Sonbahar Pastaları workshop'u, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

İlham Veren Pastane Teknikleri

İlham Veren Pastacılık Teknikleri, 27 Temmuz'da Gastronometro'da!

DETAYLAR...

Bocuse d'Or Basın Yemeği

Bocuse d'Or Basın Yemeği

DETAYLAR...

Adil Sosyal Tüm Engelli Dostları (ASTED) Yemek Yarışması

ASTED (Adil Sosyal Tüm Engelli Dostları) ile birlikte engelleri ortadan kaldırmak için organize ettiğimiz yemek yarışmasına ev sahipliği yaptık.

DETAYLAR...

Sous Vide 2

Sabit derecede pişirme tekniği Sous Vide atölyesi ile profesyonel dokunuşun sırrını öğreneceksiniz.

DETAYLAR...

Andre Wolff Gastronometro'da!

Şef Andre Wolff 4-6 Nisan'da Gastronometro'da!

DETAYLAR...

Sous Vide

Sous Vide etkinliği 7 Nisan'da Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

Gastronometro Sirha İstanbul'da!

Metro ve Gastronometro olarak; otel, restoran ve yiyecek içecek sektörünün uluslararası buluşma platformu Sirha’daydık!

DETAYLAR...

Çikolata

Gastronometro’da çikolata yapım teknikleri ile damağınızdaki tadı elleriniz yaratıyor.

DETAYLAR...

Sirha İstanbul 2015

Gastronometro, gastronomi günyasından seçkin konukları ve “food pairing” konseptiyle sunduğu şaşırtıcı lezzet eşleşmeleriyle Sirha İstanbul 2015’in yıldızı oldu.

DETAYLAR...

Bocuse d’Or Türkiye

Gastronometro olarak 2015’te Türkiye’de ikincisi gerçekleştirilen Bocuse d’Or Türkiye’nin ön eleme heyecanından final gecesi sevincine dek tüm aşamalarına yakından tanıklık ettik.

DETAYLAR...

Gastronomi Buluşması

2015'in en özel etkinliklerinden biri, Vedat Milör ile beraber gastronomi dünyasından 12 profesyoneli ağırladığımız özel buluşma oldu.

DETAYLAR...

Duyusal Değerlendirme Workshop

Duyular, gastronomiyle ilişkimiz üzerinde sonsuz bir etkiye sahip. Bir lezzet, sadece tat ve kokuyla sınırlı kalmadan, beş duyumuza birden hitap ettiğinde gerçekten mükemmel olmayı başarıyor.

DETAYLAR...

Sizleri Kahvaltıya Davet Ediyoruz!

Sizleri Kahvaltıya Davet Ediyoruz!

DETAYLAR...

Olivier Magne / INBP

INBP’nin yönetici eğitmeni Olivier Magne’yi konuk ettik...

DETAYLAR...

Christian Le Squer

Paris’teki Four Seasons George V Hotel’in dünyaca bilinen restoranı Le Cing’in 3 Michelin yıldızlı şefi Christian Le Squer, çok özel bir demo için Gastronometro’da!

DETAYLAR...

Yusuf Gülyiyen, Chaine des Rotisseurs şampiyonu!

Gastronometro’nun genç şeflerinden Yusuf Gülyiyen, 24 Mayıs 2016 tarihinde Özyeğin Üniversitesi’nde düzenlenen, gastronomi sektörünün en prestijli yarışmalarından Chaine des Rotisseurs Young Commis Yarışması'nın birincisi oldu!

DETAYLAR...

Christophe Haton / Ferrandi

Gastronometro 2015 yılında birbirinden özel konuklar ağırladı. Onlardan biri de Kasım ayında Gastronometro’da workshop gerçekleştiren Şef Christophe Haton oldu.

DETAYLAR...

Marie Haspeslagh

Lezzet dünyasının şaşırtan eşleşmeleri, Foodpairing.com ile Gastronometro'da! İlham veren bu yenilikçi buluşmaya hazır mısınız?

DETAYLAR...

Cacao Barry Tanıtım Günü

Dünyaca ünlü İspanyol şef Ramon Morato’yu, Cacao Barry tanıtım günü kapsamında ağırladık...

DETAYLAR...

Sebastien Odet

Avrupa’nın en prestijli aşçılık okullarından INBP'den Sebastien Odet, Gastronometro'da yine çok yaratıcı bir workshopa imza atmaya hazırlanıyor!

DETAYLAR...

Top Chef Yarışması

İstanbul Gastronometro mutfağında 13 Ağustos tarihinde yapılan “Top Chef 2015” Türkiye ayağında, "Benmari Yemekleri" konseptinde 10 şef yarıştı. Bursa Bölge’den Şef Ertan Doğan’ın kazandığı yarışmanın jürisinde ise Sofra / Compass Group yönetim kurulu başkanı Yaşar Büyükçetin, Sofra / Compass Group Genel Müdürü Nihat Kartal'ın yanı sıra, Gastronometro Direktörü Maximilian J.W Thomae, Yönetici Şefi William Peter Boyce ve Şef Volkan Karataş yer aldı.

DETAYLAR...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü çok özel bir etkinlikle kutluyoruz. Eğitmen Şefimiz Vedat Demir'in moderatörlüğünde gerçekleşecek bu özel etkinlikte...

DETAYLAR...

Brand Sears / Food Trends

Gastronomiyi farklı bir boyuta taşıyan Brandseers ve The Future Laboratory işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz workshop’ta yiyecek ve içecek dünyasının gelecek 5 yılına damgasını vuracak trendlerini keşfettik.

DETAYLAR...

Marcel Thiele

Gastronometro, masterchef serisine lezzet avcısı Marcel Thiele ile devam ediyor. 70 ülkede çeşit çeşit baharat ve bitkilerle yenilikçi çalışmalara imza atan Marcel Thiele

DETAYLAR...