Etkinlikler

Christian Le Squer Gastronometro’daydı

Paris’ten ününü dünyaya duyurmuş Le Cinq’in 3 Michelin yıldızlı şefi Christian Le Squer, Şubat ayında Gastronometro’daydı!

DETAYLAR...

École Hôtelière de Lausanne Gastronometro’daydı

Dünyanın en iyi otelcilik okulu kabul edilen 125 senelik İsviçreli École Hôtelière de Lausanne‘ın eğitmenleri Metro Türkiye yöneticilerine iki gün süren bir seminer vermek için Gastronometro’daydı.

DETAYLAR...

2. İstanbul Coğrafi İşaret Zirvesi Gerçekleşti

Geçtiğimiz sene de ev sahipliğini yaptığımız İstanbul Coğrafi İşaret Zirvesi 18 Aralık tarihinde Gastronometro’da gerçekleşti.

DETAYLAR...

Sokak Lezzetlerinin Ünlü İsmi Jay Fai Gastronometro'daydı

Bangkok’un Michelin yıldızına sahip ilk sokak lezzetleri restoranının şefi Jay Fai’yi 9 Aralık’ta Gastronometro’da ağırladık!

DETAYLAR...

Türkiye'nin En Büyük Horeca Buluşması Sirha İstanbul'daydık

Restoran, otel ve yiyecek-içecek sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması Sirha İstanbul’daydık.

DETAYLAR...

Basque Culinary Center Bir Kez Daha Gastronometro'daydı!

İspanya'nın dünyaca ünlü gastronomi platformu Basque Culinary Center, eğitim ve atölye çalışmaları için Gastronometro'daydı.

DETAYLAR...

Gastronomi Dünyasının Yıldızları Gastromasa'daydı

Gastronomi dünyasının yıldızlarını İstanbul’da buluşturan Gastromasa Gastronomi Konferansı’nın bu sene 5’incisi düzenlendi.

DETAYLAR...

WSET 2. Seviye Şarap Yeterlilik Programı

WSET 2. Seviye Şarap ve Yüksek Alkollü İçkiler Yeterlik Programı, 18 Temmuz - 7 Ağustos 2019 tarihleri arasında WSET Yetkili Program Sağlayıcısı olan Gastronometro’da gerçekleşecektir.

DETAYLAR...

WSET 3 İleri Seviye Şarap Yeterlilik Programı

Deneyimli eğitmenlerimiz tarafından verilen ve katılımcıların şarap türleri, kalitesi ve fiyatlarına dair bilgisini yüksek düzeye çıkarmayı hedefleyen program, analitik tadım yeteneğinizi geliştirmek amacıyla özenle seçilmiş 65 şarabın anlatım ve tadımını içermektedir.

DETAYLAR...

Bir Dem Hikayesi: Çay

Rivayet odur ki; Çin imparatoru Shen Yung, M.Ö. 2000’li yıllarda, çay yapraklarının suya düşüşüne vesuyun aldığı renge şahit olur. Ve insanlık tarihinin çay ile teşrikimesaisi başlar… Çayın tarihi, türleri,demleme teknikleri ile Gastronometro’da tarihten günümüze bir dem hikâyesi.

DETAYLAR...

Basque Culinary Center Semineri

25 Ocak’ta modern mutfak teknikleri ve inovasyon konularında sektör profesyonelleri ve gastronomi öğrencilerine yönelik bir seminer gerçekleştirilecek.

DETAYLAR...

Basque Culinary Center Workshop

Basque Culinary Center. Ünü kesinlikle sınırlarını ve hatta sınır komşularını aşmış bir mutfak okulu! Okulu diğerlerinden ayıran birçok özelliği var ama en dikkat çekeni kesinlikle mutfağı mutfaktan çok daha fazlası olarak görüyor olmaları!

DETAYLAR...

WSET 1. Seviye Şarap Yeterlilik Programı

Şaraba yeni başlayan bireyler için bu yeterlilik şarap dünyasına bir giriş sağlar. Şarapları tanımlamak için doğru terimleri ve yemek- şarap eşleştirmeleri yapmayı öğrenirken görünüş, koku ve tat ile şarapların ana türlerini ve stillerini keşfedeceksiniz.

DETAYLAR...

Bir Vegan Gurme

Bir Vegan Gurme, 22 Şubat'ta Gastronometro mutfağında...

DETAYLAR...

Türk Mezeleri

Türk Mezeleri workshop etkinliği, Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

Modern Türk Mutfağı

Modern Türk Mutfağı workshopu, Gastronometro’da sizlerle...

DETAYLAR...

Yeni Başlayanlar İçin Kahve

Yeni Başlayanlar için Kahve workshopu, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Meksika Mutfağından

Meksika rüzgarları Gastronometro mutfağında esiyor.

DETAYLAR...

Yeni Yıla Tat Katanlar

Fırında ev yapımı yılbaşı kurabiyeleri ve pasta atölyesiyle, Gastronometro’da yeni yıla erken gireceksiniz.

DETAYLAR...

Yılbaşı Yemekleri

Yılbaşı sofralarınıza Gastronometro dokunuşu...

DETAYLAR...

Fransız Yemekleri

Fransız Yemekleri workshop'u 22 Kasım'da Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

İlham Veren Mutfak Teknikleri 2

İlham Veren Mutfak Teknikleri 2 workshop'u, Gastronometro mutfağında!

DETAYLAR...

Deniz Ürünleri

Deniz Ürünleri workshop etkinliği Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

Artizan Ekmek 2

Artizan Ekmek 2, 9 Şubat'ta Gastronometro mutfağında sizlerle...

DETAYLAR...

İlham Veren Pastacılık Teknikleri 2

İlham Veren Pastacılık Teknikleri 2 workshop'u, Gastronometro'de sizlerle...

DETAYLAR...

İtalyan Yemekleri

İtalyan yemekleri atölyesi ile mutfağınızı gurme bir İtalyan mutfağına çevireceksiniz.

DETAYLAR...

Çikolata

Gastronometro’da çikolata yapım teknikleri ile damağınızdaki tadı elleriniz yaratıyor.

DETAYLAR...

Sous Vide 2

Sabit derecede pişirme tekniği Sous Vide atölyesi ile profesyonel dokunuşun sırrını öğreneceksiniz.

DETAYLAR...

Sonbahar Pastaları

Sonbahar Pastaları workshop'u, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Bocuse d'Or Basın Yemeği

Bocuse d'Or Basın Yemeği

DETAYLAR...

İlham Veren Pastane Teknikleri

İlham Veren Pastacılık Teknikleri, 27 Temmuz'da Gastronometro'da!

DETAYLAR...

Andre Wolff Gastronometro'da!

Şef Andre Wolff 4-6 Nisan'da Gastronometro'da!

DETAYLAR...

İlham Veren Mutfak Teknikleri

İlham Veren Mutfak Teknikleri workshopu Gastronometro'da gerçekleşecek.

DETAYLAR...

Artizan Ekmek

Tüm duyuları harekete geçiren Artizan Ekmek workshop'u, Gastronometro'da sizlerle...

DETAYLAR...

Gastronometro Sirha İstanbul'da!

Metro ve Gastronometro olarak; otel, restoran ve yiyecek içecek sektörünün uluslararası buluşma platformu Sirha’daydık!

DETAYLAR...

Michelin yıldızlı Chef Thibault Sombardier Gastronometro'da!

Deniz ürünleri başta olmak üzere her türlü lezzete harikalar katan Michelin yıldızlı Chef Thibault Sombardier ile mutfağa girmek, “ben pişiremem” derseniz Chef Sombardier’in mutfağında lezzet yolculuğuna çıkmak için ön kaydınızı yaptırabilirsiniz!

DETAYLAR...

İstanbul Kahve Festivali

Sabırsızlıkla beklediğimiz İstanbul Kahve Festivali’nde biz de Gastronometro mutfağına özel lezzetlerle Rioba standında yerimizi aldık.

DETAYLAR...

Christian Le Squer yeniden bizimleydi!

Dünyaca ünlü restoran Le Cinq'in 3 Michelin yıldızlı şefi Christian Le Squer Master Chef serisi kapsamında 23 Eylül’de yeniden bizimleydi!

DETAYLAR...

Sizleri Kahvaltıya Davet Ediyoruz!

Sizleri Kahvaltıya Davet Ediyoruz!

DETAYLAR...

Vedat Milor Gastronometro'da!

Gastronometro mutfağı, misafirlerini onlara özel hazırladığı menülerle ağırlamaya devam ediyor. Bu hafta Vedat Milor ile İstanbul'un İtalyan temalı menülerine sahip restoran, otel ve brasserie'lerin temsilcilerinin yolu Gastronometro mutfağına düştü. İşte bu buluşma için Akdeniz kültüründen esinlenerek hazırlanan İtalyan mutfağının eşsiz lezzetleriyle sizleri baş başa bırakıyoruz.

DETAYLAR...

Yusuf Gülyiyen, Chaine des Rotisseurs şampiyonu!

Gastronometro’nun genç şeflerinden Yusuf Gülyiyen, 24 Mayıs 2016 tarihinde Özyeğin Üniversitesi’nde düzenlenen, gastronomi sektörünün en prestijli yarışmalarından Chaine des Rotisseurs Young Commis Yarışması'nın birincisi oldu!

DETAYLAR...

Christian Le Squer

Paris’teki Four Seasons George V Hotel’in dünyaca bilinen restoranı Le Cing’in 3 Michelin yıldızlı şefi Christian Le Squer, çok özel bir demo için Gastronometro’da!

DETAYLAR...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü çok özel bir etkinlikle kutluyoruz. Eğitmen Şefimiz Vedat Demir'in moderatörlüğünde gerçekleşecek bu özel etkinlikte...

DETAYLAR...

Marie Haspeslagh

Lezzet dünyasının şaşırtan eşleşmeleri, Foodpairing.com ile Gastronometro'da! İlham veren bu yenilikçi buluşmaya hazır mısınız?

DETAYLAR...

Brand Sears / Food Trends

Gastronomiyi farklı bir boyuta taşıyan Brandseers ve The Future Laboratory işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz workshop’ta yiyecek ve içecek dünyasının gelecek 5 yılına damgasını vuracak trendlerini keşfettik.

DETAYLAR...