Blog Arşivi

Gastronometro’da Mikrofiliz Devrimi!

Gastronometro’da mikro filiz rüzgârı esmeye devam ediyor. Bu kez mikro filizleri gündemimize taşıyan Gastronometro’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Mikrofiliz Devrimi workshopu oldu. Koppert Cress’in yenilikçi araştırmalarıyla dikkat çeken şefi Marcel Thiele’nin bu çok özel workshopu; şeflere, gastronomi profesyonellerine ve de şef adaylarına ilham vermek üzere 3 gün boyunca gastronomi meraklılarıyla buluştu. Marcel Thiele’nin kendine özgü yorumlarıyla renklenen sunumu ve mikro filizlerin başrolde olduğu reçeteleri, katılımcılardan tam not aldı.

Gastronometro, dünyaca ünlü şeflerle mikro filizlerin sihirli dünyasını keşfetmeye yıl boyunca devam edecek. Gelecek workshopları kaçırmak istemiyorsanız takipte kalın, bizden söylemesi.

Marcel Thiele kimdir?

Araştırmalarında Güney Almanya, Avusturya ve İsviçre üzerine odaklanan Marcel Thiele, Koppert Cress ekibine Mutfak Geliştirme Müdürü olarak destek veriyor. Koleksiyon sunan, restoranları gezen, şeflerle iletişim kuran, zevkli ve dekoratif bileşenlerle son kullanıcıyı destekleyen Thiele, bir master chef olarak yıllar boyunca dünyanın birçok ülkesine seyahat etti. Büyük şirketlere, iş adamlarına, ünlülere, küçük arkadaş gruplarına gastronomi deneyimlerini sundu. Koppert Cress’in böyle bir profesyonel ile çalışmaktan gurur duyduğunu da ayrıca belirtelim.